—-VILKEN UPPLEVELSE PASSAR DIG BÄST?
På ZenZen har vi något för alla!  Vi har en fantastisk spännande och stort urval av gruppträningspass! Vill du ta första steget till gruppträning eller letar du efter utmaningen! Vi garanterar svett och stora leenden eller om det kanske passar dig bättre med den perfekta starten. Vi erbjuder närmare 40 pass i veckan! Med många möjligheter, så kan det vara mindre lätt att veta vad som just passar dig! Kom gärna och fråga oss i receptionen så guidar vi dig i rätt riktning!

zumba-fitness

ZUMBA FITNESS
Pulserande rytmer och rörelseglädje kännetecknas på denna klass! Klassen inleds med uppvärmning följt av konditionsträning och avslutas med en nedvarvning och en skön stretch.
Inga förkunskaper krävs!

Kondition 100%
Rörlighet 40%
Bodycombat

LES MILLS BODYCOMBAT™
År en klass med massor av kraft och energi!
Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du
din fantasi-motståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende

Kondition 100%
Styrka 40%
Rörlighet 40%
Balans 15%
Spänst 40%
circuit

ZUMBA ® IN THE CIRCUIT
Enkel cirkelträning där vi tränar styrka på cirkelmaskiner varvat med dansrörelser. På Zumba in the Circuit rör du dig från en styrkestation till nästa dansstation till pulserande rytmer. Denna klass är anpassad för alla träningsnivåer

Kondition 100%
Styrka 40%
Rörlighet 40%
bodypump

LES MILLS BODYPUMP™
Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUM är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat

Styrka 100%
Spänst 20%
Toning

ZUMBA TONING
Zumba Toning är en kombination av styrketräning och konditionsträning där hela kroppen arbetar effektivt till dansrytmerna.
Träningsformen är effektiv och rolig.
Passar dig som har träningsvana.

Kondition 100%
Styrka 40%
Rörlighet 40%

LES MILLS BODYATTACK
Bodyattack är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka  och uthållighet.
Det är ett högintensiv intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke-och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut.

Kondition 100%
Styrka 40%
Rörlighet 40%
Balans 15%
Spänst 40%
Zumba_glutes

ZUMBA GLUTES
Dynamiska och enkla styrkeövningar kombinerat med dansmoves där du jobbar med sätes- och lårmusklerna. Ett roligt träningspass där du släpper loss, dansar dig igenom hela träningspasset och samtidigt får en effektiv träning för rumpa och lår.

Kondition 70%
Styrka 70%
Rörlighet 40%
bodyjam

LES MILLS BODYJAM
Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss till danstilar som House, Hip-Hop, Drum´n´Bass, Trap och blandad elektronisk dansmusik. Samtidigt som du har roligt får du en effektiv konditions-träning. Kan det bli bättre?

Kondition 70%
Spänst 20%
Zumba-Gold

ZUMBA GOLD
Denna klass är lättare, har lägre intensitet och är utan hopp. Zumba Gold ger dig en säker och effektiv träning för hela kroppen som är rolig och lätt att följa.
Här tränar vi till olika pulserande latino rytmer.
Inga förkunskaper krävs

Kondition 50%
Rörlighet 40%
Bodybalance

LES MILLS BODYBALANCE™
Les Mills BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelse kombinationer tränar
du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni..

Styrka 60%
Rörlighet 80%
Balans 40%
step

ZUMBA STEP 
Zumba Step är den senaste lanserade träningsformen inom Zumba. Det är ett danspass som tar träningen till nya höjder där du förbättrar flåset samt tonar och stärker rumpa och ben. Du använder en höj- och sänkbar steplåda och tränar till motiverande musik.

Kondition 80%
Styrka 40%
cxworx

LES MILLS CXWORX™
Det perfekta passet för att få vältränade mag-och ryggmusklerGenom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående.
Klassen längd är 30 minuter.

Styrka 100%
Rörlighet 40%
Balans 40%
YIN

YIN YOGA
En lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar så som bindväv, leder och ligament. Det är framför allt området kring höfter, lår bäckenet och nedre delen av ryggen som man jobbar med.

Rörlighet 100%

LES MILLS SPRINT
30-minuter högintensiv intervallträning (HIIT).
Les Mills Sprint är ett utmanade högintensiv träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa  din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.

Kondition 75%
Intensitet 50%
Gruppträning

ZEN YOGA
Zen Yoga är en pass i lugn tempo där du på ett skonsamt sätt för kroppen utför olika yogaövningar för att balansera kropp och sinne. Zen Yoga passar alla och är särskilt lämplig om du känner dig lite stel eller är nybörjare inom yoga.

Rörlighet 100%
spinning

LES MILLS RPM
RPM är enkel, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik.

Kondition 75%
Intensitet 50%
easyline

EASYLINE
Enkel och effektiv cirkelträning. Klassen är 30 minuter lång och bygger på konditions- och styrketränings baserade övningar.

Kondition 60%
Styrka 60%
crosstraining

CROSSTRAINING
Crosstraining är en cirkelklass där vi tränar styrka och kondition i olika stationer. Det är ett härligt och roligt pass där instruktören inspirerar dig till tuff och effektiv träning. Passar dig som har träningsvana

Kondition 85%
Styrka 85%
Rörlighet 20%
Spänst 60%
ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo