Gruppträningsinstruktör
Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen som gruppträningsinstruktör. Du håller i ZenZens gruppträningsklasser, vilka kan vara allt från klassisk aerobics till Les Mills klasser, Zumba, Spinning, Yoga, Pilates m.f.. Här gäller det att förmedla träningsglädje och inspirera en större grupp människor. Du ska få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara artist. Du ska tycka om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv. Med en stark karisma är du rätt person för att bli en framgångsrik gruppträningsinstruktör på ZenZen. Vi har ett eget unikt kompetensteam som coachar, inspirerar och utvärderar dina prestationer. Våra coacher är eliten inom gruppträning, vilket ger dig alla möjligheter att utvecklas till en förstklassig instruktör.

För att arbeta som gruppträningsinstruktör på Zen Zen ska du ha eller gå någon form av utbildning inom gruppträning. Du kan även ha någon form av specialistutbildning. Om du inte har gått någon utbildning ännu men funderar på att bli instruktör, kontakta oss! Våra gruppträningsinstruktörer är oftast timanställda och har ett annat jobb vid sidan om eller studerar. Det är vanligt att man håller en till tre klasser i veckan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo