Kosten påverkar oss mycket mer än man ofta tror.
I ett tidevarv som för de flesta kännetecknas av ett högt tempo, stress, småätande och osund snabbmat, kan den allra viktigaste åtgärden vara att hitta ett stabilt måltidsmönster. Med en god kosthållning kan du påverka din ork, hur magen mår, förändra din vikt och mycket mer. När kroppen mår bra och hjärnan får alla näringsämnen den vill ha, så påverkas även humöret positivt och livslusten kommer fram. Att se över kostvanor och balansera vad, när och hur man äter leder i många fall till bättre resultat.

Hos en kostrådgivare får du din kost och dina levnadsvanor analyserade. Tillsammans kommer vi överens om vad just du behöver fokusera på. Vi erbjuder dig en inledande kartläggning av dina nuvarande kostvanor och ge dig förslag på individuell kostrådgivningsplan. Till vår hjälp har vi ett spännande kostdataprogram. Metoden hjälper dig att nå dina mål genom att äta rätt mängd mat och att få balans mellan kolhydrater, protein och fett.

Goda matvanor leder till hälsa och välbefinnande och är en förutsättning för positiv hälsoutveckling. I dag blir vi överösta av tips och rekommendationer på vad vi ska och inte ska äta, och det kan ibland vara svårt att veta vad som egentligen gäller. En kostrådgivning är därför ett viktigt steg mot en hälsosam och hållbar kosthållning. Med hjälp av vår kostrådgivare får du individanpassade tips och riktlinjer, så med en personlig kostrådgivare får du kunskap, stöd och inspiration!

KOSRÅDGIVNING
1 tillfälle kostrådgivning650 kr
Kostschema (6 veckor) 2700 kr
Kostschema (12 veckor) 5000 kr

Är du intresserad av personlig kostrådgivning?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo