Med en innerlig önskan att få människor att tina upp, hitta den latinska glädjen och energin – dansen! – har Zen Zen trotsat kylan och gjort oss lyckliga.

För plötsligt fanns Samban och Salsan i Gävle!
Då var det 1990-tal och staden inte riktigt förberedd. Men Zen Zen har lyckats! Den latinska dansen har blivit en självklar del av staden.

Sedan starten 1994 har tusentals människor upplevt energin, hettan, passionen. Känt den underbara glädjen att hitta sig själv och stråla med sin kropp i dans och total harmoni med musiken som ger sådan kraft. Att besöka Zen Zen är att komma in i en gemenskap full av värme och energi genom dans och musik.

Resan från starten har tagit både Zen Zen och Gävle till en helt ny nivå. Och utvecklingen har inte stannat av. I sina nya lokaler ger Zen Zen undervisning och kurser i en rad olika danser, som Kubansk Salsa och Brasiliansk Samba.

ZenZen svepte in som en karneval och fick Gävleborna att släppa loss. Att bli lite friare. Nu är Zen Zen också ett etablerat dans- och fitnesscenter som ger oss ännu mer av dansen, glädjen och värmen. Zen Zen har introducerat  Zumba, danser som utvecklats till träningsformer som gör människor friskare, nöjdare och mer i fas med sig själva. Fitness genom dans ges oss fantastiska möjligheter att hitta vår egen inneboende energi.

ZenZen är numera ett av landets ledande centrum för latinsk dans och fitness och drivs av Pilar Matta. Som en av de första i Sverige certifierades hon som handledare för Zumba, en av världen snabbast växande dans- och fitnessformer.

Tillsamans med sina ledare och medinstruktörer gör hon dansen, passionen, energin till något mycket stort – hon får oss alla att bli helare människor.

Zen Zen kallades de gamla gudarna i Chile som skapade universum och allt liv. I Gävle har Zen Zen skapat en helt ny värld – med dans och träning.

Välkomna!

ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo