Första gången hos oss
Alla nya medlemmar får ett ”välkomstmöte” där vi går igenom praktiska detaljer såsom bokning till gruppträning, Vi tittar runt på anläggningen och visar omklädningsrum, gruppträningssalarna samt gym. På gymmet ges även en introduktion av konditionsmaskinerna.

När du kommer till receptionen skall du alltid registrera din ankomst med ditt personliga medlemskort oavsett om du skall träna på gymmet eller gå på gruppträning. Du registrerar dig genom att dra kortet i kortläsaren.

Vad skall jag ha med till träningen?
– Ditt medlemskort
– Träningskläder
– Skor för bruk inomhus
– Vattenflaska
– Träningshandduk

Träningskläder och skor
Valet av kläder styrs mest av vad du skall träna på anläggningen. Skall du på gruppträning eller träna på gymmet? Vid träning på gymmet väljer du kanske linne eller t-shirt och långa eller korta byxor med ledig passform. Till gruppträning som involverar fart och fläkt passar linne/t-shirt och tights mycket bra. Det viktigaste är att du själv trivs i dina träningskläder!

Gymmet
På ”Välkomstmötet” som alla nya medlemmar erbjuds går vi igenom konditionsmaskinerna samt stretching. En personlig introduktion av styrkemaskinerna bokas i receptionen och är kostnadsfritt för våra nya medlemmar.

Vilka tränar på Zen Zen?
ZenZen har ett brett spektra av medlemmar. Hos oss platsar du oavsett ålder och på vilken träningsnivå du befinner dig. Vi har en stor blandning av medlemmar från ung till gammal – från nybörjare till elit.

Här finns träningsformer för alla behov och förmåga. Oavsett om du söker fettförbränning, muskelstyrka, och kondition. För den som helst tränar tillsammans med andra erbjuds ett stort urval av gruppträning med bl.a Zumba, Les Mills, Crosstraining, Box, Vattenträning mm. Gymmets generösa öppettider passar alla som önskar träna styrka och kondition på egen hand, när det passar just Dig. Här finner du marknadens bästa styrke-, och konditionsmaskiner. Fullt utrustade avdelningar med fria vikter såsom hantlar och skivstänger.

VARMT VÄLKOMMEN!

ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo