Pilar Matta
Pilar är licensierad personlig tränare, utbildad gruppträningsinstruktör, dansare och koreograf. Hon har skolats av brasilianska och kubanska privatkoreografer samt genomgått Balettakademien i Stockholm. Hon har en gedigen bakgrund som dansare och koreograf där hon har koreograferat och dansat i ett flertal shower både nationellt och internationellt. Hon har varit bakgrundsdansare till den erkända latinamerikanska gruppen Fulanito samt varit med i Medinas musikvideo ”Se på mig nu”. Som gruppträningsinstruktör har hon medverkat i TV programmet ”Du är vad du äter” och tränat finalisterna i ”Miss World Sweden”. Pilar var den första som introducerade Zumba i Sverige. Hon blev utbildad av Beto Perez, skaparen av Zumba och vidareutbildade sig i Kalifornien på Zumba Academy. Pilar är även utbildad under ledning av Sarina Jain ”The Jain Fonda of India”. Hon har genomgått SAFEs PT utbildning samt gruppträningsutbildningar och Les Mills Sh´Bam, Bodyjam, Bodyattack och Bodycombat utbildning.

Max Matta
Max är licensierad personlig tränare och utbildad gruppträningsinstruktör. Max har under hela sitt liv brunnit för träning och sport. Hans passion och begåvning för sport och dans har gått i arv sedan flera generationer. Max har medverkat och turnerat som dansare och även som musiker på stora shower runt om hela Sverige. Han blev uttagen till juniorallsvenskan GIF där han spelade som målvakt, och har under många år varit aktiv fotbollspelare och tränare.

Max är utbildad och certifierad Zumba instruktör och vidareutbildad på Zumba Academy inom Zumba Toning, Zumba Sentao och Zumba Kids. Han är även utbildad gruppträningsinstruktör via Les Mills i Bodypump och är licensierad personlig tränare via SAFE. Max leder klasser i Zumba Sentao, Zumba Toning, Zumba Fitness och PT klasser

Camilla Lindberg
Camilla har arbetat som gruppträningsinstruktör i 12 år. Hon har en lång erfarenhet och har lett olika typer av klasser under sina år som gruppinstruktör. Camilla är utbildad i Poweryoga, Box, Spinning samt genomgått Les Mills utbildningar och är licensierad Bodypump, Bodybalance, Bodycombat – och CxWorx instruktör samt genomgått AIM (Advanced Instructor Module). Idag instruerar hon i Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, Cxworx och Yin Yoga.

Daniel Eriksson
Daniel har svart bälte inom judo och har tränat judo i 12 år. Han blev SM mästare i judo 2009 samt vunnit ett flertal SM brons medaljer bl.a. i England 2011. Daniel arbetar även som judotränare sedan 2008.
Han jobbar som gruppträningsinstruktör och är utbildad på Les Mills. Daniel håller i Easy Line klasser.

Emelie Andersson
Emelie är utbildad under ledning av Pilar Matta och har genomgått sina grund – samt vidareutbildningar på Zumba Academy. Hon är även licensierad Bodybalance och Bodyattack instruktör och är utbildad via Les Mills. Emelie instruerar i Zumba Fitness, Zumba Gold, Bodybalance, Bodyattack och Yin Yoga. Emelie brinner för träning och dans och den passionen delar hon gärna med sig på sina klasser.

Susanne Lindahl
Susanne brinner för träning samt instruktörsyrket och har varit mycket aktiv inom i träning i hela sitt liv. Hon startade sin instruktörskarriär som Bodycombat instruktör och har genomgått instruktörsutbildningar via Les Mills. Susanne är licensierad Bodycombat – samt Bodypump instruktör. Hon leder klasser i Bodypump, Bodycombat, Easyline samt Crosstraining.

Johan Sandin
Johan har varit aktiv i träning i hela sitt liv. Han brinner för träning och strävar alltid efter utveckling samt nya utmaningar. Efter att ha tränat aktivt på Zen Zen under några år så bestämde han sig för att ta ett nytt kliv i sin träning och livsstil och utbildade sig som gruppträningsinstruktör. Idag är han licenserad instruktör via Les Mills och leder Bodycombat, Cxworx, Sprint, RPM, Bodypump samt Easyline klasser på Zen Zen.

Jenny Lundmark
Personlig tränare och fitness instruktör

ÖPPETTIDER GYM                 
Varje dag 05.00-22.00
Här finner du Zen Zens bemanningstider.
Varmt välkommen!
Månd - Tors 10.30 - 13.00
14:00 - 19:00
Fredag 10.30 - 13.00
14:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 13.00
KONTAKT INFO 
ZenZen AB
Telefon 026-652944
  info@zenzen.nu
Address Kyrkogatan 17, Gävle

HITTA OSS

InstagramLogo