Top
 

Inshape

bli tränad av experter

inshapeprogrammet

Vad är InShape?

Inshape är för dig som vill satsa och investera i dig själv och din hälsa! Inshapeprogrammet innebär att man köper ett komplett paket av tjänster och experthjälp av personliga tränare och kostrådgivare som hjälper dig att komma i form till ett kraftigt rabatterat pris. Med experter som personliga tränare och kostrådgivare får du hjälp hela vägen mot resultat. Som deltagare i Inshape får du full support samt alla verktyg du behöver för att nå dina drömmål och för en ökad livskvalité. Under dessa veckor kommer du att få coachning av personligare tränare och kostrådgivare samt få ny kunskap om träning och kost. Utöver PT-träningen och supporten ingår det 2 träffar där vi bl.a. följer upp träningen samt håller föreläsningar och vid varje träff bjuder vi på hälsosamma tilltugg och dryck. Vi dissar alla dieter och fokuserar på en lösning som också är hållbar i framtiden. Inshape-programmet är en investering som din kropp kommer att tacka dig för!

 

Vem kan söka?

Vi söker dig som är seriös och är intresserad av att lägga ner tid på dig själv och din träning. Kravet är du ska kunna delta på de 2 träffarna samt avsätta tid för träning minst 3 gånger i veckan och att du följer våra råd och rekommendationer. Av 160 timmar i veckan behöver du endast avsätta 3-4 timmar i veckan på träning som tar dig närmare målen! Alla åldrar och former är välkomna!

 

Inshape

Startdatum: 25 mars
Introduktion: Måndag 25 mars kl. 18.15
Kostföreläsning: Torsdag 28 mars kl. 18.15
Inshape träning 25 mars – 18 maj
Tisdagar kl. 17.15 – 55 min
Lördagar kl 10.00 – 55 min
Pris: 4200 kr
Medlemspris: 3700 kr

 

Hur ansöker jag?

Du skickar din ansökan i formuläret (längst ner på sidan) eller till info@zenzen.nu där du beskriver kortfattat om dig själv och varför du söker till Inshape.

träning som ger resultat

Vi levererar säkra och effektiva träningspass som utmanar dig och din kropp, som leder till resultat.

experthjälp och full support

I Inshapeprogrammet får du full support samt alla verktyg för att du ska nå drömmålen och en ökad livskvalité.

anmäl dig till inshape

bli tränad av experter

vi hjälper dig hela vägen

tisdagar,
torsdagar.

bodyattack

tisdagar,
fredagar,
söndagar.

Logo-inshape

les mills sprint
les mills rpm

BMI Calculator Chart

BMI Weight Status
Below 18.5 Underweight
18.5 - 24.9 Healthy
25.0 - 29.9 Overweight
30.0 - and Above Obese
* BMR Metabolic Rate / BMI Body Mass Index

Calculate your BMI

Your BMR calculator generates the number of calories your body burns per day at rest. Your BMR with activity factor is the number of calories your body burns per day based on the activity factor you selected.