Top
 

träningsklasser

mkd-team-image

bodycombat

BODYCOMBAT ett högenergiskt konditionspass med sparkar, slag och pulshöjande övningar. Genom olika rörelser inspirerade av olika kampsporter som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi förbrukar du massor av energi och blir starkare.

mkd-team-image

zumba fitness

Denna klass kännetecknas av pulserande latinamerikanska rytmer och rörelseglädje. Klassen inleds med uppvärmning följt av konditionsträning och avslutas med en dansant och skön nedvarvning.

mkd-team-image

bodyattack

Bodyattack är en energisk sportinspirerad konditionsträning som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där man kombinerar aerobic, styrka och kondition till peppande och pulshöjande musik.

mkd-team-image

zumba toning

Zumba Toning är en kombination av styrketräning och konditionsträning där hela kroppen arbetar effektivt till olika dansstilar. Det är en populär träningsform som är rolig, effektiv och utmanande.

mkd-team-image

sprint

Les Mills Sprint är 30 minuters HIIT cykelklass. Passet innehåller kraft, hastighet och effektivitet. Målet är att arbeta på en maximal nivå i varje intervall följt av en återhämtning. Intensiteten kan du justera utifrån din träningsnivå.

mkd-team-image

bodyjam

Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss till danstilar som House, Hip-Hop, Drum´n´Bass, Trap och blandad elektronisk dansmusik. Samtidigt som du har roligt får du en effektiv konditionsträning. Kan det bli bättre?

mkd-team-image

bodypump

Klassikern BODYPUMP är en av världens populäraste klasser. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar styrka och uthållighet genom hela kroppen på ett enkelt, utmanade och roligt sätt.

mkd-team-image

yin & yan yoga

Yinyogans statiska och mjukt stretchande positioner kombineras med<br /> flödande och stärkande Yang-övningar. Alla positioner och rörelser utförs med närvaro i kroppen och i takt med andningen, vilket frigör spänningar i både kropp och sinne

mkd-team-image

zumba gold

Denna klass är lättare, har lägre intensitet och är utan hopp. Zumba Gold ger dig en säker och effektiv träning för hela kroppen som är rolig och lätt att följa. 
Här tränar vi till olika pulserande latinamerikanska rytmer.

mkd-team-image

bootcamp

Bootcamp är ett roligt och energifyllt pass där instruktören pushar deltagarna att prestera sitt yttersta efter sin egna förmåga. Klassen håller ett högt tempo och du kommer att jobba med olika övningar och redskap, från att välta däck, till att utmana dig i din egna kroppsvikt

mkd-team-image

fight club

Fight Club är ett energifyllt träningspass där vi jobbar med olika slag och sparkar. Här förbättrar du bl.a. din styrka, kondition, snabbhet och balans. Box är anpassat till alla, från nybörjaren till den rutinerade.

mkd-team-image

rpm

RPM är enkel, rolig och effektiv cykelträning där du cyklar i takt till kraftfull musik. Instruktören coachar dig genom toppar, tidsutmaningar och genom en effektiv intervallträning som varar i 45 min.

mkd-team-image

cxworx

CXWORX är ett effektivt 30 minuters pass med fokus på bålmuskulaturen, rumpa och rygg. Det är ett pass som förebygger skador och som stärker upp din kropp. Du arbetar med din egen kroppsvikt samt gummiband och viktplattor.

mkd-team-image

zumba glutes

Dynamiska och enkla styrkeövningar kombinerat med dansmoves där du jobbar med sätes- och lårmusklerna. Zumba Glutes är ett roligt träningspass där du släpper loss, dansar dig igenom hela träningspasset och samtidigt får en effektiv träning för rumpa och lår.

mkd-team-image

bodybalance

BODYBALANCE är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Genom fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk och härlig musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

mkd-team-image

crosstraining

Crosstraining är en cirkelklass där vi tränar styrka och kondition i olika stationer. Det är ett härligt och roligt pass där instruktören inspirerar dig till tuff och effektiv träning. Passar dig som har träningsvana.

mkd-team-image

grit

30 minuter högintensiv intervallträning (HIIT)<br /> Les Mills Grit är ett utmanande högintensiv träningspass som pressar din gräns till max och tar dín träning till nästa nivå.

mkd-team-image

seniorträning

Ett unik program för dig som är 65+. Vi erbjuder dig som fyllt 65 år och som inte provat oss förut att kostnadsfritt prova vårt utbud under två veckor. Som medlem får du tillgång till samtliga gruppträningsklasser, tillgång till gymmet. specialpris på medlemskap samt fri fika efter seniorklasserna.

mkd-team-image

easyline

Easyline är en enkel och effektiv cirkelträning där man jobbar med maskiner med luftmotstånd varvat med funktionella övningar. Det är ett träningspass där du både jobbar upp din styrka och kondition.

mkd-team-image

zumba in the circuit

Enkel cirkelträning där vi tränar styrka på cirkelmaskiner varvat med dansrörelser. På Zumba in the Circuit rör du dig från en styrkestation till nästa dansstation till pulserande rytmer. Denna klass är anpassad för alla träningsnivåer

inshapeprogrammet