ZEN ZEN
Top
 

träningsklasser

mkd-team-image

bodycombat

BODYCOMBAT ett högenergiskt konditionspass med sparkar, slag och pulshöjande övningar. Genom olika rörelser inspirerade av olika kampsporter som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi förbrukar du massor av energi och blir starkare.

mkd-team-image

zumba fitness

Denna klass kännetecknas av pulserande latinamerikanska rytmer och rörelseglädje. Klassen inleds med uppvärmning följt av konditionsträning och avslutas med en dansant och skön nedvarvning.

mkd-team-image

bodyattack

Bodyattack är en energisk sportinspirerad konditionsträning som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där man kombinerar aerobic, styrka och kondition till peppande och pulshöjande musik.

mkd-team-image

zumba toning

Zumba Toning är en kombination av styrketräning och konditionsträning där hela kroppen arbetar effektivt till olika dansstilar. Det är en populär träningsform som är rolig, effektiv och utmanande.

mkd-team-image

sprint

Les Mills Sprint är 30 minuters HIIT cykelklass. Passet innehåller kraft, hastighet och effektivitet. Målet är att arbeta på en maximal nivå i varje intervall följt av en återhämtning. Intensiteten kan du justera utifrån din träningsnivå.

mkd-team-image

zumba gold

Denna klass är lättare, har lägre intensitet och är utan hopp. Zumba Gold ger dig en säker och effektiv träning för hela kroppen som är rolig och lätt att följa. 
Här tränar vi till olika pulserande latinamerikanska rytmer.

mkd-team-image

bodypump

Klassikern BODYPUMP är en av världens populäraste klasser. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar styrka och uthållighet genom hela kroppen på ett enkelt, utmanade och roligt sätt.

mkd-team-image

yin yoga

Yin yoga är passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position varar minst 3-5 minuter, det ger dig tid att även lugna sinnet.

mkd-team-image

rpm

RPM är enkel, rolig och effektiv cykelträning där du cyklar i takt till kraftfull musik. Instruktören coachar dig genom toppar, tidsutmaningar och genom en effektiv intervallträning som varar i 45 min.

mkd-team-image

zumba glutes

Dynamiska och enkla styrkeövningar kombinerat med dansmoves där du jobbar med sätes- och lårmusklerna. Zumba Glutes är ett roligt träningspass där du släpper loss, dansar dig igenom hela träningspasset och samtidigt får en effektiv träning för rumpa och lår.

mkd-team-image

bodybalance

BODYBALANCE är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Genom fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk och härlig musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

mkd-team-image

crosstraining

Crosstraining är en cirkelklass där vi tränar styrka och kondition i olika stationer. Det är ett härligt och roligt pass där instruktören inspirerar dig till tuff och effektiv träning. Passar dig som har träningsvana.

mkd-team-image

cxworx

CXWORX är ett effektivt 30 minuters pass med fokus på bålmuskulaturen, rumpa och rygg. Det är ett pass som förebygger skador och som stärker upp din kropp. Du arbetar med din egen kroppsvikt samt gummiband och viktplattor.

mkd-team-image

bodyjam

Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss till danstilar som House, Hip-Hop, Drum´n´Bass, Trap och blandad elektronisk dansmusik. Samtidigt som du har roligt får du en effektiv konditionsträning. Kan det bli bättre?

mkd-team-image

forever young

Ett unik program för dig som är 60+. Vi erbjuder dig som fyllt 60 år och som inte provat oss förut att kostnadsfritt prova vårt utbud under två veckor. Som medlem får du tillgång till samtliga gruppträningsklasser, tillgång till gymmet. specialpris på medlemskap samt fri fika efter seniorklasserna.

mkd-team-image

easyline

Easyline är en enkel och effektiv cirkelträning där man jobbar med maskiner med luftmotstånd varvat med funktionella övningar. Det är ett träningspass där du både jobbar upp din styrka och kondition.